home loans
home loans

Bezoekers

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag41
mod_vvisit_counterGisteren257
mod_vvisit_counterDeze week1112
mod_vvisit_counterVorige week1818
mod_vvisit_counterDeze maand2638
mod_vvisit_counterVorige maand9317
mod_vvisit_counterAlle dagen1056356
We hebben 12 gasten online

Nieuwsflits

Wij zijn zeer verguld met onze nieuwe aanwinst in de persoon van gitarist Herman de Wit. Herman is een oude bekende van de band, hij was de creatieve geest achter ontwerp en opmaak van de hoes van onze CD, en heeft al jaren in verschillende bands, zoals Rush coverband Cinema en Just for Kicks, gespeeld. Een hele goede gitarist dus, maar vooral 'a very nice guy'! Herman, we zijn erg blij dat je ons team bent komen versterken!

Gelderrock.nl
Welkom Afdrukken E-mail

Welkom op GELDERROCK.NL, de site van de Gelderse (hard)rockformatie MIDNIGHT!

De eerste maanden van 2018 zitten er op. En die waren de moeite waard! Nadat we afgelopen najaar als MIDNOGHT IN TOKYO het fantastische festival Rocktober Klarenbeek mochten aandoen, konden we dit voorjaar onze opwachting maken in Doetinchem tijdens het Tribute Weekend in café de Engelenbak. Dat smaakt naar meer. Dat Y&T project gaat nog even door...!

MiT_logo

Daarnaast hebben we met MIDNIGHT & FRIENDS mogen optreden tijddens ROCK D'HUZES voor de Alpe 'd HuZes groep uit Klarenbeek. Prachtig om te doen! Samen met de band van onze jeugd Oblivion en zangeressen Annika en Ellen. Een mooi bedrag voor het goede doel.

Graag willen we het Bevrijdingsfestival op zaterdag 5 mei in Wilp onder de aandacht brengen. Georganiseerd door BLACK and BLUE op het evenemententerrein aan de Sleedoorn in Wilp. Bekijk vooral de nieuwsflits!

post5mei2

Midnight_foto

MIDNIGHT hanteert nog steeds die afgewogen mix van traditionele hardrock en hedendaagse rock muziek. En van gevarieerde covers en pakkende eigen nummers. En hiermee wordt al meer dan 25 jaar aan de weg getimmerd! En dat in een ongewijzigde samenstelling! Dat zegt niet alleen iets over de vriendschappelijke band tussen de muzikanten, maar vooral over de hechte en strakke muzikale eenheid die MIDNIGHT is.

MIDNIGHT: Hans van Zandvoort (zang, gitaar), Leo Leentvaar (bas, zang) en Ton Lammers (drums, zang); muzikanten die simpelweg met veel plezier aan hun band, repertoire en optredens werken. Want optreden is hetgeen dat de groep veruit het liefst doet. In een kroegje om de hoek of in een grote feesttent, MIDNIGHT voelt zich op ieder willekeurig podium op z’n best. Het podium is ook de plek waar de krachtige, gedreven stevige rock van de band, naast het nieuwe wat rustiger werk, optimaal tot zijn recht komt.

Een uitstapje naar meer akoestisch werk heeft het repertoire een positieve injectie gegeven. Nummers van onder andere Red Hot Chili Peppers, Live, Nirvana, Neil Young en Golden Earring zijn een mooie aanvulling op het repertoire. Daarnaast natuurlijk het "good old fashioned" rockwerk, onder meer een ode aan Y&T, een nog steeds actieve klassieker onder de hardrockbands. En een reeks stevige rocknummers van onder andere Van Halen, Foo Fighters, Bon Jovi, Queen, Metallica, Gary Moore, Skunk Anansie, Ugly Kid Joe, Iron Maiden en Pearl Jam wat het repertoire tot een gevarieerd geheel maakt!

MIDNIGHT ziet jullie heel graag op één van de volgende gigs!

Laatst aangepast op maandag, 30 april 2018 18:39