home loans
home loans

Bezoekers

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag249
mod_vvisit_counterGisteren687
mod_vvisit_counterDeze week1611
mod_vvisit_counterVorige week2687
mod_vvisit_counterDeze maand10413
mod_vvisit_counterVorige maand9616
mod_vvisit_counterAlle dagen1073747
We hebben 17 gasten online

Nieuwsflits

Wij zijn zeer verguld met onze nieuwe aanwinst in de persoon van gitarist Herman de Wit. Herman is een oude bekende van de band, hij was de creatieve geest achter ontwerp en opmaak van de hoes van onze CD, en heeft al jaren in verschillende bands, zoals Rush coverband Cinema en Just for Kicks, gespeeld. Een hele goede gitarist dus, maar vooral 'a very nice guy'! Herman, we zijn erg blij dat je ons team bent komen versterken!

MIDNIGHT IN TOKYO 4 februari 2017 De Pauw Warnsveld Afdrukken E-mail
Geschreven door Ton Lammers   
dinsdag, 03 januari 2017 09:54

MiT_logo

 

Wat? MIDNIGHT IN TOKYO……?

Dat dan weer niet.

Maar wat dan wel……

……het Y&T project van MIDNIGHT!

Al sinds het legendarische album Earthshaker uit 1981 zijn Hans, Leo en Ton van MIDNIGHT fans van Y&T, de band rond David Meniketti. Op enig moment werd daarom besloten een aantal Y&T nummers, waaronder “Black Tiger” en “Hurricane”, aan de al volle setlist toe te voegen.

Dat beviel goed en……smaakte naar meer. Het idee over een Y&T Tribute begon te groeien.

Inmiddels is MIDNIGHT in staat anderhalf uur Y&T repertoire te brengen. Er hoeft niet meer gekozen te worden welke Y&T nummers in de setlist moeten, ze worden gewoon allemaal gespeeld.

Hans van Zandvoort is een veelzijdig gitarist maar beschikt eveneens over een goede stem. Daarmee treedt hij in de voetsporen van de altijd nog met Y&T toerende David Meniketti. Leo Leentvaar’s bas-stijl is energiek en technisch goed onderlegd. Hij gaat uitdagingen die bijvoorbeeld Steve Harris en Geddy Lee maar ook Phil Kennemore hem bieden niet uit de weg. Op reis voor zijn werk heeft hij ter gelegenheid van de 50-ste verjaardag van David Meniketti “Hurricane” al eens met de meester zelf meegespeeld. Ton Lammers, een all time bewonderaar van Leonard Haze, zorgt met gedegen drum werk voor de stevige basis die een Y&T tribute nodig heeft.

Het accent ligt op de eerste platen van Y&T die voor MIDNIGHT het meest aansprekend zijn. Met het voor MIDNIGHT zo kenmerkende enthousiasme wordt Y&T neergezet. Eenmaal op het podium houden de mannen niet namelijk van half werk!

Om alle oefening in praktijk te kunnen brengen, is het binnenkort tijd voor de try-out.

Nieuwsgierig? Kom dan vooral kijken. Dat zou MIDNIGHT erg waarderen!

4 februari 2017, de Pauw Warnsveld

Laatst aangepast op woensdag, 20 september 2017 12:48