home loans
home loans

Bezoekers

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag17
mod_vvisit_counterGisteren122
mod_vvisit_counterDeze week638
mod_vvisit_counterVorige week348
mod_vvisit_counterDeze maand1495
mod_vvisit_counterVorige maand273
mod_vvisit_counterAlle dagen836609
We hebben 6 gasten online

Nieuwsflits

31 december is echt zo'n dag waarop je terug kijkt op het jaar dat geweest is en vooruit kijkt op het jaar dat komen gaat.

Een aantal leuke optredens gehad waarbij we oude bekenden zijn tegengekomen op het Bliksemse feest bij de Vroolijke Frans en ook nieuwe vrienden gemaakt hebben op andere plekken zoals bij CMC God's Squad.

We zijn ons druk aan het voorbereiden op ons eerste optreden in februari als Midnight in Tokyo. De setlist is grotendeels klaar en we kunnen ruim een uur vullen met nummers van Y&T. Het is nog even schaven aan nummers zoals Hang Em High en Winds Of Change

Hans heeft speciaal voor deze gelegenheid een Gibson Les Paul gekocht zodat hij ook de solo's ala Meniketti kan brengen.

 

MIDNIGHT IN TOKYO 4 februari 2017 De Pauw Warnsveld Afdrukken E-mail
Geschreven door Ton Lammers   
dinsdag, 03 januari 2017 09:54

MiT_logo

 

Wat? MIDNIGHT IN TOKYO……?

Dat dan weer niet.

Maar wat dan wel……

……het Y&T project van MIDNIGHT!

Al sinds het legendarische album Earthshaker uit 1981 zijn Hans, Leo en Ton van MIDNIGHT fans van Y&T, de band rond David Meniketti. Op enig moment werd daarom besloten een aantal Y&T nummers, waaronder “Black Tiger” en “Hurricane”, aan de al volle setlist toe te voegen.

Dat beviel goed en……smaakte naar meer. Het idee over een Y&T Tribute begon te groeien.

Inmiddels is MIDNIGHT in staat anderhalf uur Y&T repertoire te brengen. Er hoeft niet meer gekozen te worden welke Y&T nummers in de setlist moeten, ze worden gewoon allemaal gespeeld.

Hans van Zandvoort is een veelzijdig gitarist maar beschikt eveneens over een goede stem. Daarmee treedt hij in de voetsporen van de altijd nog met Y&T toerende David Meniketti. Leo Leentvaar’s bas-stijl is energiek en technisch goed onderlegd. Hij gaat uitdagingen die bijvoorbeeld Steve Harris en Geddy Lee maar ook Phil Kennemore hem bieden niet uit de weg. Op reis voor zijn werk heeft hij ter gelegenheid van de 50-ste verjaardag van David Meniketti “Hurricane” al eens met de meester zelf meegespeeld. Ton Lammers, een all time bewonderaar van Leonard Haze, zorgt met gedegen drum werk voor de stevige basis die een Y&T tribute nodig heeft.

Het accent ligt op de eerste platen van Y&T die voor MIDNIGHT het meest aansprekend zijn. Met het voor MIDNIGHT zo kenmerkende enthousiasme wordt Y&T neergezet. Eenmaal op het podium houden de mannen niet namelijk van half werk!

Om alle oefening in praktijk te kunnen brengen, is het binnenkort tijd voor de try-out.

Nieuwsgierig? Kom dan vooral kijken. Dat zou MIDNIGHT erg waarderen!

4 februari 2017, de Pauw Warnsveld

Laatst aangepast op woensdag, 20 september 2017 12:48