home loans
home loans

Bezoekers

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag31
mod_vvisit_counterGisteren322
mod_vvisit_counterDeze week1351
mod_vvisit_counterVorige week2163
mod_vvisit_counterDeze maand8003
mod_vvisit_counterVorige maand9258
mod_vvisit_counterAlle dagen1033631
We hebben 10 gasten online

Nieuwsflits

Nieuwe nummers

We zijn altijd op zoek naar andere / nieuwe nummers en hebben inmiddels Seperate Ways van Journey, Enter Sandman van Metallica, Barroom Boogie & Rescue me van Y&T, Learn to fly van Foo Fighters en Follow me van Rory Gallagher aan de setlist toegevoegd! Verder werken we keihard aan een Dio Medley met een aantal vette nummers van Black Sabbath en Dio waaronder Holy Diver en een mix van fijne nummers uit de afgelopen decennia, zoals School's out, Open your eyes en Killing in the name of...

MIDNIGHT IN TOKYO 4 februari 2017 De Pauw Warnsveld Afdrukken E-mail
Geschreven door Ton Lammers   
dinsdag, 03 januari 2017 09:54

MiT_logo

 

Wat? MIDNIGHT IN TOKYO……?

Dat dan weer niet.

Maar wat dan wel……

……het Y&T project van MIDNIGHT!

Al sinds het legendarische album Earthshaker uit 1981 zijn Hans, Leo en Ton van MIDNIGHT fans van Y&T, de band rond David Meniketti. Op enig moment werd daarom besloten een aantal Y&T nummers, waaronder “Black Tiger” en “Hurricane”, aan de al volle setlist toe te voegen.

Dat beviel goed en……smaakte naar meer. Het idee over een Y&T Tribute begon te groeien.

Inmiddels is MIDNIGHT in staat anderhalf uur Y&T repertoire te brengen. Er hoeft niet meer gekozen te worden welke Y&T nummers in de setlist moeten, ze worden gewoon allemaal gespeeld.

Hans van Zandvoort is een veelzijdig gitarist maar beschikt eveneens over een goede stem. Daarmee treedt hij in de voetsporen van de altijd nog met Y&T toerende David Meniketti. Leo Leentvaar’s bas-stijl is energiek en technisch goed onderlegd. Hij gaat uitdagingen die bijvoorbeeld Steve Harris en Geddy Lee maar ook Phil Kennemore hem bieden niet uit de weg. Op reis voor zijn werk heeft hij ter gelegenheid van de 50-ste verjaardag van David Meniketti “Hurricane” al eens met de meester zelf meegespeeld. Ton Lammers, een all time bewonderaar van Leonard Haze, zorgt met gedegen drum werk voor de stevige basis die een Y&T tribute nodig heeft.

Het accent ligt op de eerste platen van Y&T die voor MIDNIGHT het meest aansprekend zijn. Met het voor MIDNIGHT zo kenmerkende enthousiasme wordt Y&T neergezet. Eenmaal op het podium houden de mannen niet namelijk van half werk!

Om alle oefening in praktijk te kunnen brengen, is het binnenkort tijd voor de try-out.

Nieuwsgierig? Kom dan vooral kijken. Dat zou MIDNIGHT erg waarderen!

4 februari 2017, de Pauw Warnsveld

Laatst aangepast op woensdag, 20 september 2017 12:48