home loans
home loans

Bezoekers

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag240
mod_vvisit_counterGisteren687
mod_vvisit_counterDeze week1602
mod_vvisit_counterVorige week2687
mod_vvisit_counterDeze maand10404
mod_vvisit_counterVorige maand9616
mod_vvisit_counterAlle dagen1073738
We hebben 17 gasten online

Nieuwsflits

31 december is echt zo'n dag waarop je terug kijkt op het jaar dat geweest is en vooruit kijkt op het jaar dat komen gaat.

Een aantal leuke optredens gehad waarbij we oude bekenden zijn tegengekomen op het Bliksemse feest bij de Vroolijke Frans en ook nieuwe vrienden gemaakt hebben op andere plekken zoals bij CMC God's Squad.

We zijn ons druk aan het voorbereiden op ons eerste optreden in februari als Midnight in Tokyo. De setlist is grotendeels klaar en we kunnen ruim een uur vullen met nummers van Y&T. Het is nog even schaven aan nummers zoals Hang Em High en Winds Of Change

Hans heeft speciaal voor deze gelegenheid een Gibson Les Paul gekocht zodat hij ook de solo's ala Meniketti kan brengen.

 

MIDNIGHT & FRIENDS 4 ALPE 'D HUZES 21 april 2018 MFC Klarenbeek Afdrukken E-mail
Geschreven door Ton Lammers   
maandag, 11 september 2017 20:20

Midnight & Friends 4 Alpe ‘d HuZes

Nog een klein weekje en dan gaat het weer gebeuren, optreden voor Alpe ‘d HuZes! Voor de derde keer alweer. De eerste twee, eentje in Klarenbeek en eentje in Brummen, waren voor ons zeer bijzondere ervaringen dus toen we gevraagd werden om mee te werken aan de Rock D’HuZes Party, hoefden we geen moment te twijfelen. Prachtig om een groep fanatieke fietsers te kunnen helpen met hun sportieve en vooral goede doel. Ze hebben zelf ook niet stil gezeten. Actie na actie hebben ze op touw gezet om geld in te zamelen om de nare ziekte waar zoveel mensen mee te maken krijgen, te kunnen bestrijden. En de teller is al voorbij de € 10.000…heel knap gedaan maar wel vermoeiend lijkt ons. En dan moeten ze die bult nog op. Maar dat gaan ze redden, met een mix van routine en aanstormend talent gaat dat helemaal goed komen!
We gaan ons uiterste best doen om er een mooie avond van te maken. En dat doen we natuurlijk niet alleen. We krijgen ondersteuning van de jonge mannen van Oblivion. Deze “next generation” gaat een half uur stevig rocken om de zaal flink op te stoken. Daarnaast hebben we extra zangkwaliteit, met de datum 29 mei als verbindende factor, in huis gehaald voor deze speciale party. We hebben een mooie set samengesteld met nummers die de meeste mensen zeker zullen herkennen. Een combinatie van swingende nummers, dus de dansschoenen kunnen weer uit de kast, en ouderwetse hardrock stampers om eens even lekker uit je dak te gaan. DJ Frits (wie kent hem niet?) zorgt voor de verdere muzikale omlijsting. Zorg dat je je lijstje met verzoekplaatjes klaar hebt want hij heeft alles. Deze avond lukt natuurlijk niet zonder een geluidsman waar je op kunt vertrouwen. Zo’n rots in de branding zeg maar. Berend, alvast dank!
We hopen dat jullie aankomende zaterdag met veel naar het MFC in Klarenbeek zullen komen. Dat is niet alleen mooi voor ons maar vooral voor deze fantastische fietsers en hun goede doel! We hebben er nu al zin an, knallen met die handel!

 

Laatst aangepast op maandag, 30 april 2018 20:39