home loans
home loans

Bezoekers

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterVandaag234
mod_vvisit_counterGisteren687
mod_vvisit_counterDeze week1596
mod_vvisit_counterVorige week2687
mod_vvisit_counterDeze maand10398
mod_vvisit_counterVorige maand9616
mod_vvisit_counterAlle dagen1073732
We hebben 18 gasten online

Nieuwsflits

31 december is echt zo'n dag waarop je terug kijkt op het jaar dat geweest is en vooruit kijkt op het jaar dat komen gaat.

Een aantal leuke optredens gehad waarbij we oude bekenden zijn tegengekomen op het Bliksemse feest bij de Vroolijke Frans en ook nieuwe vrienden gemaakt hebben op andere plekken zoals bij CMC God's Squad.

We zijn ons druk aan het voorbereiden op ons eerste optreden in februari als Midnight in Tokyo. De setlist is grotendeels klaar en we kunnen ruim een uur vullen met nummers van Y&T. Het is nog even schaven aan nummers zoals Hang Em High en Winds Of Change

Hans heeft speciaal voor deze gelegenheid een Gibson Les Paul gekocht zodat hij ook de solo's ala Meniketti kan brengen.

 

CD Afdrukken E-mail
Geschreven door Ton Lammers   
zondag, 10 januari 2010 22:36

Midnightcd

 

In 2003 heeft Midnight de CD "Flashbacks to the days of innocence" uitgebracht. Deze CD met 12 nummers laat een periode van 15 jaar Midnight zien. De CD presentatie heeft samen met bevriende muzikanten plaatsgevonden in de Nieuwe Zweep te Klarenbeek. De nummers van deze CD zijn als MP3 op Gelderrock.nl te vinden.

Laatst aangepast op dinsdag, 02 maart 2010 21:27